Navigation
Onze diensten

Bij Sound Adventure bent u aan het juiste adres voor de voorbereiding, technici en levering van apparatuur op het gebied van professionele audio.
Op het gebied van
draadloze audio kunnen wij van elk gerenommeerd merk de producten leveren inclusief de frequentie planning, metingen op lokatie en tijdens uw evenement de gehele set-up bedienen.
Ook voor de geluid registratie tijdens concert of optreden van band, groep, orkest of solo artiest kan door ons worden gedaan voor een nette prijs. Wij beschikken over diversen opname media zoals de industrie standaard Pro Tools van Digidesign. 2 track stereo of 48 sporen multi track opname Sound Adventure zorgt voor een mooie opname van uw uitvoering en eventueel ook de nabewerking er van.
In onze post production studio in Noordwijkerhout kan elke door ons gemaakte opname maar ook uw eigen eerder gemaakte geluid opname worden bewerkt tot een CD of voor publicatie op internet.
En natuurlijk waar het ooit allemaal mee is begonnen het leveren van geluid voor evenementen van klein tot groot en van tape-act setje tot groot PA inclusief monitors, in-ear systeem en back-line alle benodigde audio en media kan door ons worden geleverd.

klik op een van de onderstaande links voor meer informatie.